PDA

View Full Version : Setup Station



Doorman
28th November 2007, 01:47 PM
Is this something we can utilise? http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=8556 Looks like a job for Supercoder!

OldBloke
28th November 2007, 02:06 PM
Not sure if we actually have a need for this. :g:

Doorman
28th November 2007, 03:19 PM
Not sure if we actually have a need for this. :g:

Just a thought. :flasher: