PDA

View Full Version : Teamspeak 3 for Battlefield bad company



GhostMjr
5th March 2010, 09:47 PM
Teamspeak details are in the server password thread:

http://www.deadmen.co.uk/forum/showpost.php?p=32255&postcount=1

Make sure you use teamspeak version 3!

Download link:

http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/beta-17/TeamSpeak3-Client-win32-3.0.0-beta17.exe


Ventrilo (backup if teamspeak goes down) Details are below:


Server address is ventrilo1.ldn.powervs.com port is 5005
Username is whatever you want and the password is bigdmwnight

TeaLeaf
6th March 2010, 09:24 AM
Err, we already have a TS server channel up and running for this as well as a standby Mumble server. What's this?

GhostMjr
6th March 2010, 09:45 AM
We used ventrilo last night to get things going (as a few people didn't know how to use teamspeak which i'll get sorted) via magnus and paddy's ventrilo server.

Incase teamspeak goes down we'll use it as a backup.

Otherwise teamspeak will be our primary communication channel.

I will change the topic name shortly.

Gone_Away
7th March 2010, 11:30 AM
As TS2 is getting more difficult to find, should we be considering TS3?

BrotherTobious
7th March 2010, 11:46 AM
Here you all go enjoy :)

http://www.teamspeak.com/?page=downloads&archive=1

TeaLeaf
7th March 2010, 05:26 PM
Aye we're considering whether or not to move to the beta or not from TS2.

kregoron
7th March 2010, 06:16 PM
TS is rubbish, but so is creative

TeaLeaf
7th March 2010, 08:30 PM
TS3 is considerably better...

valdeko
23rd March 2010, 07:54 PM
Were moveing up to TS 3 guys, so best DL it now and get customed to it and fix your setting to fufill your needs.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads