Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Community Admin OldBloke's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Cambridge UK
    Posts
    13,858
    With one week to go and no sight of a LAN-enabled server for 1.6 it's time to admit that we will have to play CS 1.5 at the LAN.

    This means a bit of work for all those (like me) that let Steam remove their old HL/CS when it installed CS1.6.

    To get CS 1.5 to work you will need to:

    1. Re-install Half-Life (see note below).
    2. Patch HL to v1.1.1.0 (86Mb file)
    3. Install CS 1.5 (127Mb file)
    4. Add any custom maps.

    All these files are available on many websites including Fileplanet. They can also be found on magazine mounted discs. They will be available at the LAN but I strongly suggest that everyone gets their CS1.5 sorted before hand.

    Note: If you can re-install HL to it's old path (e.g. d:\halflife ) then you will not have to re-enter your HL key).

  2. #2
    omfg.... start again?!?!?! are you kidding me? after all that steam put us through now it wants us to start again?!?!?!?!?

    how about if we had a gateway server and a mobile phone just to carry starting up traffic?

    I'm sure if someone has a GPRS phone on a £X per MByte of traffic it will not be too expensive, esp is we split the cost.... will prob only be £1 each.


    Its worth £10 to prevent me from having to install HL again!!!!

  3. #3
    Originally posted by Stryker@Oct 17 2003, 04:02 PM
    omfg.... start again?!?!?! are you kidding me? after all that steam put us through now it wants us to start again?!?!?!?!?

    how about if we had a gateway server and a mobile phone just to carry starting up traffic?

    I'm sure if someone has a GPRS phone on a £X per MByte of traffic it will not be too expensive, esp is we split the cost.... will prob only be £1 each.


    Its worth £10 to prevent me from having to install HL again!!!!
    The question arises if the server and/or client needs to be in constant contact with Steam ... then it will be expensive. <_<

  4. #4
    Mischievous Puppy Gandalf's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Kent, UK
    Posts
    Blog Entries
    2
    well, if you have a working HL/CS install, just copy that folder to someones comp that isn&#39;t working. You&#39;ll just have to re-bind the keys and change names then.

    messy, but it does work.
    *G*

    Cake: Four large eggs. One cup semi-sweet chocolate chips. Three/four cups butter or margarine. One and two third cups granulated sugar. Two cups all purpose flour. Fish shaped ethyl benzene. Twelve medium geosynthetic membranes. Three tablespoons rhubarb, on fire.

  5. #5
    You&#39;all mean you didn&#39;t keep 1.5 on your P......................Er, no I guess you didn&#39;t

  6. #6
    smite's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Over the hills and far far away
    Posts
    4,514
    Yeah i kept mine luckily......

  7. #7
    [steam sucks TANGO] i got rid of 1.5,o well reinstall it is then.

  8. #8
    Section Admin - LAN sheepy's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ely, Cambs
    Posts
    6,213
    fekit i hope mine didnt go

  9. #9
    kept mine so everythings ok MADS side

    8)

  10. #10
    Game Leader - L4D2 Sn00ks's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,471
    Oh dear looks like I&#39;m going to have to re-install HL and CS 1.5
    So how does it all work OB. I do an install of HL to which directory?
    I do exactly what the little voices tell me to.

    PC Specs:- Black box with some fans that go whirrr, a few lights, things inside that get warm, headphones, keyboard (a clicky one), mouse (with buttons and no squeak), disks (2-off SSD and HDD) and a monitor of sufficient proportions.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Media Card USB Issue - Help needed!
    By ChimpBoy in forum Technology Section
    Replies: 4
    Last Post: 24th August 2008, 09:56 PM
  2. Some work needed...
    By Doorman in forum Racing Sims
    Replies: 10
    Last Post: 24th December 2007, 07:46 PM
  3. Brand New Forum Header Needed!
    By TeaLeaf in forum News/Announcements
    Replies: 25
    Last Post: 22nd August 2006, 12:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •